tisdag 10 augusti 2010

Filmtajm

Jag satt i skogen och lyssnade på röster,
så vackra att de kunde ha varit trädens egna
Nu har vi fått en kanin, som heter Devil. Namnet passar den verkligen för han huger så fort ett fruntimmer försöker få tag i honom. Han bet mig en dag. Idag var jag, pappsen och lillsyrran i Motala och gick på Motormuseét. Det var intressant. Sen tittade vi på Göta kanal utställningen och på lite slussar. Jag tror jag har börjat tröttnat lite på slussar. Bara för nån dag sen var vi vid Hjämar docka, där det också finns slussar. Igår hade filmtajm hemma hos mamma. Det var skönt. Fast jag åt alldeles för mycket godis... Snart börjar skolan. Vad kommer att hända med mig efter att jag har tagit studenten? Om jag ens lyckas ta den. Får hoppas. Jag vet inte hur man söker jobb. Eller köper bostad. Eller flyttar till lägenhet. Jag vet ingenting. När vi har åkt på lastbilsflaken kommer jag stå där själv, och ovetandes. Med otillräckeliga kunskaper.

1 kommentar:

Vivvo sa...

Finaste finaste gumman!
Jag vet känslan men du kommer inte stå där själv.
Alla i din familj kan hjälpa dig söka jobb, skriva ansökan, visa hur man betalar räkningar. Vi kan berätta vad du ska göra och vad det finns för möjligheter.

det är jobbigt men faktiskt väldigt spännande... att ha sitt eget liv i sina egna händer. Och man har massa tid på sig att veta saker. Jag vet fortfarande inte. Vissa vet snabbt vissa tar det längre tid för.
Jag börjar få ett hum på hur saker ligger till!

Du kommer veta och du kommer få hjälp!
du är ju bäst!!!!

maila gärna mig om du vill skrivas lite, byta tankar å sånt.

älskar dig lillasystra!