onsdag 23 juni 2010

Tänkte på en grej.

Tänk om man kunde välja vad man skulle tänka på. Då skulle alla gå runt och tänka glada tankar hela tiden. Det här utspelar sig då i framtiden när man stoppar in ett USB-minne i örat och så vet man allt och alla är halv robotar. Tillbaka till tanken. Till slut skulle ändå systemet gå sönder, eller hur. Med våra tekniska kunskaper vet vi alla att teknik går sönder till slut. Det bara är så. Iallafall. Då när man kanske hade valt att tänka på nåt trevligt man gjorde förra lördagen så börjar elaka, tråkiga tankar smyga sig in. Alla skulle gå runt och vara deprimerade och sen skulle alla vi halvrobotar ligga där på marken som en kraschad dator. Hm. Jämt när man tror att man har kommit på nåt bra förstörs det av följderna. Det kanske är bäst om vi bara får fortsätta tänka så som vi gör nu!

Imorgon blir det: Parken Zoo!!! :D

Dag 8

Idag är sista dagen! Äntligen!!! :D Dagen har varit precis som alla andra dagar förutom att jag sprang upp och ner och upp och ner när jag skulle hämta min dator för att ladda ner Salem Al Fakirs nya låt! :D Wow.

ica.shop2download.com-Här får de 5000 första ladda ner Salem Al Fakirs hyllningslåt till brudparet gratis. Man skriver bara salem som produktkod med små bokstäver. :D Jag har den!

tisdag 22 juni 2010

Dag 7

Idag är det nog näst sista, eller näst näst sista dagen på min sokov vecka. Skönt! Idag kräktes katten igen. Samma katt. Och på en matta såklart. Från kl.1 till kl.5-6 ar jag sovit. Först somnade jag i soffan, sen gick jag och gjorde nåt och så gick jag ut i uterummet och satte mig på stol ich somnade där också. Först så kände jag mig inte så trött, men sen när grannen frågade om jag var det sa jag lite och sen så gick hela promenaden dödstrött. Det ska vli skönt att få komma hem och göra enklare sysslor. Som att plocka undan efter maten. Aaaaaaah. Längtar. Pappsen kommer förbi snart och ja hoppas han kan hjälpa mig me maten, annars somnar jag nog och drämmer huvudet i stekpannan eller nåt. :/

måndag 21 juni 2010

Dag 6

Idag är det dag 6 på min sköta-om-växter-och-djur vecka. Om jag inte har misstagit mig såklart. Jag tror att min skrivar stil har förändras lite de här senaste dagarna. Kanske har den fåt influenser av boken jag läser (Boktjuven-Markus Zusak), eller kanske för att jag har tid att filosofera och går på promenader varenda dag. Jag vet inte. Idag var iallafall som alla andra dagar. Fast mamma kom förbi med en del grejor och bjöd på fika. Längtar tills jag får gå och lägga mig. Sooooooooovaaaaaaaaa!!! Ska nog gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Fast då kommer jag säkert bara vakna über tidigt och vara ännu tröttare på kvällen... Jaja. Det är skönt att man kan slappa mellan promenaderna och matningen av barn och katter. :D Yay.

söndag 20 juni 2010

Dag 3-5

De två senaste dagarna har varit som alla andra dagar inklusive idag. Jag vaknade, gick ut me katterna och vattnade blommor. Efter det skulle katterna ha mat också och så gick jag och hämtade posten. Sen var det bara och slappa och gå ut me katterna ibland. Den här dagen har varit precis likadan. Igår tittade vi på det kungliga bröllopet. Om jag får säga det själv så tyccker jag nog att gå från vanlig människa till prins på någon minut är ganska bra gjort. Även om det tog 8år att nå dit. Tårrrrrrrrrrrrrrta! Jeppelidoodeli. Pappsen kom i fredags och stora syster kom samma dag som lillsyrran. Vilken dag det nu var... Jag tror både pappa och stora syster ska åka idag vilket betyder att jag måste rensa kattlådan. :S BLÄ! Men, men. Jag får ju pengar för det. Ja, något mer har väl knappast hänt.

torsdag 17 juni 2010

Forts. dag 2

Efter morgonens hektiska prövningar tog jag det mest lugnt. Jag lagade pasta med tonfisk och en sallad vid sidan om till lunch. Men när jag började med maten så skulle såklart katterna ut och gå. När man hade kommigt med den första skulle den andra ut och gå direkt. Lite senare kom mamma och släppte av lill syrran som sen började ta en promenad me en katt men efter tre meter gav hon upp och gick hem på grund av pollen. Jag kan förstå henne. De där katterna är inte roliga att gå ut me! Nu har vi precis ätit kvällsmat så jag ska väl gå och plocka undan i köket...

Dag 2

Idag vaknade jag runt kl.6 och fick panik för att det var jätte soligt ute. Så jag sprang upp ur källaren och öppnade uterummet när jag kände att det inte hade blivit så varmt ute än. Sen var jag tvungen att springa ut och öppna växthuset så att det inte skulle bli för varmt. Jag ställde dörren lite på glänt och efter det så började katterna tjata om de skulle gå ut. Så vi gick på en lång promenad och så hällde jag upp mat till dem när vi kom tillbaka. Jag öppnade ännu mer i uterummet och väthuset och satte på poolvärmen. När jag hade vatnat blommor och allt var klart tänkte jag göra lite frukost. Då var såklart en av katterna tvungen att kräkas på hallmattan. Så då fick torka upp det och duscha mattan som nu ligger på tork ute på trappan. Sen kunde jag iallafall äta frukost, men inte ens efter det var jag klar. Jag gick och hämtade posten och sen tömde jag alla kattlådor. Och allt det mellan kl.6 och kl.10. Men nu har jag fått tagit det lugnt en liten stund. De där katterna vill säkert ut snart igen... :S

onsdag 16 juni 2010

Dag 1

Idag var första dagen på min sköta om växter och katter vecka. Först fick jag en liten indruktion av farmor och sedan fikade vi me grannarna. När farmor och farfar åkt tittade jag till alla växter, och vattnade de som behövdes vattnas. Sedan gjorde jag lite mat. Det blev en sallad gjord på tomater, gurka, sallad, tonfisk, solrosfrön och grön paprika. Det var egen odlad sallad och gurka. Mums! Jag hällde över lite rapsolja också men jag tror det hade blivit godare med olivolja. Efter maten ville en av katterna gå ut så då gjorde vi det. När vi kom tillbax åt jag en mannafrutti XL och sedan hamnade jag här! :D Det var min dag. Nu tror jag att jag ska gå och bada lite i poolen!

måndag 7 juni 2010

I look awesome

För ett tag sen var vi på Kvinnersta dagarna som ni vet. Kanske iallafall. Då tog pappa några awesome bilder på en groda. Jag har äntligen tagit mig tid att plutta in dem i datorn. Idag kom en uppföljare till den rätvisemärkta snubben. Men han var jätte konstig och sådär.... ejack. Och så har jag klippt mig. Bilder kommer imorrn. :D I look awesome!!!

torsdag 3 juni 2010

Die Schildkröte

Igår glömde jag säga att det kom en rättvisemärkt gubbe och höll ett föredrag för klassen. Fast han var varken gubbe eller rättvisemärkt men han kom från organisationen Fairtrade. Ni har säkert sett märket på bananer, socker och kaffe mm. Det var intressant faktiskt och jg lärde mig något nytt! På måndag ska jag klippa mig. Spännande. Jättekort ska det bli. Hehe. Och snart är det sommar lov!!! :D Woho! Aj! Jag bröt ryggen precis när jag sträckte på mig. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag hittade ett jätte roligt tyskt ord-Die Schildkröte. Det betyder sköldpadda. Hehe. Funderar på att döpa om min blogg till det, men har ju nyss bytt namn så det kanske inte är så bra... :)

onsdag 2 juni 2010

KIT

I helgen var jag på Kvinnersta dagarna. Showen var jättebra och de hade de allra sötaste minigrisarna. Igår var jag och mina kompisar på kvinnomanifestation. Det var föreningen KIT som hade annordnat det. Vi gick runt i staden och satte upp klisterlappar där vi tyckte att det kändes osäkert att gå. Förhoppningsvis skulle politikena se lapparna och ändra staden till det bättre. Och idag var jag på stan och handlade skolavslutningskläder med min bästis. Det var helt underbart roligt! Ah. Det är så skönt med sommar nu, men det är väldigt varmt. :)