fredag 8 november 2013

SkRiKa

Jag måste bara få dela med mig av den så absolut mest fantastiska händelsen jag någonsin varit med om. Ja, jag tror faktiskt den slår allt hittills, och då har jag ändå varit med om mycket fantastiskt i mitt liv. Bl.a. så är det alla häftiga konserter jag har fått gå på, stand-up shower och möten med människor jag sedan kommit att se upp till. Trots allt detta så tar nog ändå det här priset och det mest underbara med det hela är jag lyckats med det på egen hand (så gott som). 
Jag har skrivit, färdigställt och skickat in ett orkesterstycke till våran kommande konsert och det stycket kommer att spelas av självaste Svenska Kammarorkestern. Det kanske inte verkar som någon stor grej, men jag kan knappt uttrycka hur stort det är för mig. Bara det faktum att jag lyckades bli klar räcker gott och väl för mig, men sedan att självaste Svenska Kammarorkestern ska spela det... Det är bara så ofattbart så det finns inte. Det är för sjutton en av kanske världens bästa orkestrar. Jag kan knappt fatta det. 
Som sagt så är jag faktiskt mest stolt över att jag lyckades bli klar så nu har jag bevisat för mig själv, en gång för alla, att faktiskt kan klara av något. Hela tiden så var jag tvungen att motarbeta mig själv eftersom en del av mig aldrig trodde att jag skulle bli klar, medan en annan del var fast besluten att bevisa att jag kunde färdigställa stycket. Och så gjorde jag det. Den känslan av att vara klar och vetskapen om att det kommer spelas av en riktigt orkester var helt underbar och förmodligen något som jag kommer komma ihåg för resten av mitt liv. Ursäkta om jag låter väldigt självgod nu, men jag är så jäkla stolt över mig själv. Tack och godnatt. 

Vill samtidigt nu då promota för våran SkRiKa konsert nästa fredag som kommer att spelas på Örebro Konserthus (länk till deras hemsida). Biljetter finns att köpa på konserthusets hemsida så om ni har vägarna förbi, passa på att gå på våran konsert för att det är en upplevelse som ni sent kommer att glömma. 

Inga kommentarer: