torsdag 3 januari 2013

Hej!

Oj, hoppsan. Nu har jag gjort sådär igen; inte skrivit på jääätte länge! Men det har varit lite trassligt på sistone så jag har egentligen bara haft tid till att jobba med mig själv.. Nu är jag i alla fall redo för en nystart, både i bloggen och i livet! Funderar på att göra om den här loggen till en fotoblogg, men då jag inte riktigt vet vad det innebär så kommer det nog bli lite blandat, precis som förut. 
Jaa, kan ju börja med att berätta vad jag håller på med just nu. Jag har precis gått halva gymnasietiden på ett estetiskt program med musik som inriktning och jag kan säga att nu har jag verkligen hittat rätt! Det finns nog ingen annanstans på jorden som jag skulle vilja vara just nu, förutom kanske i bågskytte-hallen. Det var länge sedan jag spände upp en pilbåge, men nu är det på gång igen. Just nu känner jag verkligen att jag har hittat mig själv och jag kan säga att det är nog världens underbaraste känsla. Jag kan äntligen leva i nuet, för nu vet jag vad som gör mig glad och vad som får mig att må lite bättre när jag är nere. Jag kan bara önska att alla ni hittar er själva, för jag kan lova att man mår mycket bättre sen! 
Det blir inte så långt idag, men det var skönt att komma tillbaka till de gamla vanorna igen. Det här måste det bli fortsättning på! Vi hörs och syns någon mer dag! 

Inga kommentarer: