söndag 30 maj 2010

fredag 28 maj 2010

Räkor bär inga hattar.

Idag vaknade jag upp och var jätte sjuk. Men jag åkte till skolan iallafall för jag visste att mina kompisar skulle skicka hem mig. De var nog bra för på vägen till skolan höll jag på att på gråta för att det var så jobbigt att gå uppför en backe släpandes på min cykel. Patetiskt. I vanliga fall cyklar jag upp för den backen. Och sen när jag kom hem så dog jag lite grann. Så nu sitter jag här igentäppt, hostig och götrött. Yippie. Salem Al Fakir ska spela på Liseberg nästa vecka så jag missar honom! :( Ledsen... Och så ska han till Ekenäs, ni vet stället dit jag åkte och hälsade på mina finska brevvänner. Det är så fuskigt! Men, men. Det är inte så mycket man kan göra...

tisdag 25 maj 2010

Skolan

Sitter här i skolan och skriver. Samtidigt som jag letar fram information om Paraguay såklart! Hehe. Var bara tvungen att skriva nåt!

måndag 24 maj 2010

Mumin dricka

Idag skulle jag försöka bygga en motor på fysiken. Det slutade med att jag blev jätte arg på den och fick sluta mitt i alltihopa. Geografi perioden började idag. Usch. Inte så kul, men men. Och så hade vi en vikarie på gympan. Våran riktiga lärare pajade ryggen och måste vara pappa ledig. Men vikarien var trevlig och lärde oss att överleva i skogen. :D Och snart är det sommar lov!!! 13 skoldagar kvar! Yippie!!!!

fredag 21 maj 2010

"I precis ca 25 år"

Har precis kommigt hem för 40 minuter sen. Härligt. Vi fick sluta tidigare och min förkylda kompis gjorde ett stort misstag när hon valde att ta bussen. Det var så skönt väder ute idag! Lite kvavt i morse och väldigt varmt men annars soligt och fint! Vi fick lyssna på en orkester från Schweiz idag. Dom var väldigt duktiga! De spelar ikväll kl 18 i Nikolai kyrkan. Jag är alldeles skagig just nu. Vet inte varför. Kanske behöver.....GODIS! Hehe. En hel skolvecka är inte bra alltså. Vi hade fysik prov idag och det kändes ganska bra faktiskt både före, under och efter. Det är bra när det känns bra. Ska hem till mamma idag. Yes! Slipper den instängtluktande bastun AKA mitt rum. Hehe. I sommar ska Salem Al Fakir spela på Liseberg. Hoppas jag kan åka och se honom då! Han är så bra!!!

måndag 17 maj 2010

Arg.

Idag har jag varit arg hela tiden. Usch! Jag har varit jätte otrevlig mot folk så nu mår jag jätte dåligt... Vissa dagar går jag bara och är irriterad över ingenting och är elak. Men jag kan inte hjälpa det. När jag är arg bryr jag väl mig inte om vem jag skadar eftersom jag mår så dåligt själv antar jag.. Det är för hemskt. Funderar på att flytta hem till mamma. Det är svalare där och jag slipper sakna henne så mycket hela tiden. Men det blir en väldans resväg. Det får man väl leva med. Gjort lite periodhäfte nu när jag kom hem för 500år sen men ändå inte klar med det. Argh! Tråkigt. Tror maten är klar strax, så ska gå.

onsdag 12 maj 2010

Yay

Idag har jag mest gått i skolan och nästan blivit överkörd två gånger. Yey. Vilken super dag. Är väldigt trött och arg just nu så orkar inte skriva så mycket.

tisdag 11 maj 2010

Ask

Idag cyklade jag så tidigt att jag tillochmed hann stanna på vägen och ta kort på lite hästar i hagarna bredvid vägen. Jag blev klar med min ask på bokbindningen, och den blev väl sådär... Men, men. Har inte gjort så mycket mer idag.

måndag 10 maj 2010

Idag

Idag har det bara vart en vanlig skoldag. Fysik på morgon peridoden då vi skulle välja ett ämne att fördjupa oss i och jobba med bara idag. Men såklart ville alla ha samma sak så det tog jätte lång tid att dela in grupper. Men till slut kom vi i gång. Jag hamnade med mina två kompisar i gruppen där vi skulle ta reda på informatin om luftballonger och luftskepp. Vi var såklart super flummiga men fick lagom mycket gjort. Sedan hade vi religion, för att inte missa den dyrbara lektionen på fredag eftersom vi är lediga då. Judendomen handlade det om. Men våran glömmske lille lärare sa lite fel ibland så det sluta med att ingen förstod och det startades en disskution. Disskutionen orkade varken jag eller mina polare vara med i, så vi sprang iväg och bytte om till gympan. På gympan hade vi Kinamuren (lek) till Tokio Hotel (=ont i öronen). Alla fuskade och beskyllde varandra. Typiskt oss! Sedan var det lunch. För er som inte vet får vi bara vegetarisk mat förutom på torsdagar. Åt en hel tallrik för ovanlighetens skull. Jag vart ändå hungrig i slutet på dan... Sedan hade vi tyska minnsan. Vi fick sitta och skriva i våran lilla fina blå tyska övningsbok som är från 3-10 år. Jippie. Sedan fysik på HKn. Vi försökte oss på ett luftballongs experiment men lyckades bara smälta ballongen. Sedan rulla hem på cykeln. Äta lite. Målade naglarna också för att vara lite extra kvinnlig. Hehe.

söndag 9 maj 2010

Glass! (igen)

Idag åkte jag och min familj till Arskersund och åt glass. Såklart hade jag med mig min ny funna kamera och fotade min kära systers glass. :D Det var gott med glass! Mycket mer har jag väl inte gjort idag. Var och tittade på fåren och lammen med lill brorsan och stora syster.

Kamera

Mamma letade fram min gamla kamera igår. Jag hade jätte roligt när jag sprang runt och fotade. Hehe. Roligt, roligt. Fotade mammas scraphörna lite grann... Och så räddade jag tvätten från regnet också.

lördag 8 maj 2010

Helg

Igår åt jag en munk. :D

fredag 7 maj 2010

:D

Whooohoo! Laddade ner ett bildredigerings program igår kväll innan jag gick och tittade på "Sveriges fulaste hem". Så idag har jag haft väldigt roligt fast jag suttit här hemma och varit sjuk. Jag är väldigt trött!

måndag 3 maj 2010

Skola!

Nu ska jag cykla iväg till skolan och påbörja en lång, rolig fysikperiod(tror jag det var). Finnländarna kommer också idag. Vet inte om jag har sagt det men jag och min klass var i Finland för ett bra tag sen och hälsade på våra brevkompisar. Nu kommer dom till oss och ska stanna ett tag här. Vi får se hur det går med det! :)