måndag 9 mars 2009

My Mother!!!

"Mother´s aren´t allways what they seems to be"
Satt och ritade idag när jag hade gjort klart läxan och satt och väntade på att vi skulle ge oss iväg till bågskyttet. Först började jag på en klänning till en älva. Sen ritade jag en älva i klänningen, om ni förstår vad jag menar... Sen när jag gav den mörkbrunt hår tyckte jag att den liknade min mamma väldigt mycket! Älvan ser så snäll ut verkar bry sig om andra, och så är min mamma också! Hon betyder så mycket för mig!!! Ja, så här ser min mamma ut i mina ögon!

Om du läser det här mamma, vill jag bara du ska veta att du betyder väldigt mycket för och att jag älskar dig så himmla mycket! Du har varit mitt stöd hela mitt liv och jag vet inte hur jag skulle ha klarat av det utan dig! Att vi är skilda åt mer än vi är tillsammans gör väldigt ont, och jag hoppas jag kan komma oftare! <3<3<3<3<3 Älskar dig jätte mycket!!!

Var och tävlade i lördags och sköt mest i mitten. Sköt aldrig en serie (3pilar) under 20poäng. Det är riktigt bra! Tävlade mot några jag tävlat mot förut så då kunde man prata lite med dom. När hon som kom 2:a sköt så ledde hon med 16poäng de första 30pilarna, sen den sista serien så var hon 24poäng från att slå mig och 23poäng från att få samma poäng som jag. Jag hade skutit några timmar tidigare. Då säger en kompis till mig, som också sköt då, "Nu behöver du bara 24poäng för att vinna" till tjejen som kom 2:a. Då blev hon typ psykad och klarade inte pressen, så hon sköt 22. Då vann jag med 1poäng!!! :D Sen vann jag lagtävlingen me två till från klubben också. :D

1 kommentar:

Nilla sa...

Älskade barnet mitt.
Jag finns här för dig alltid.
Jag älskar dig så mycket så det gör ont i hjärtat, och saknar dig när du inte är här.

Och du vet att du får komma "hem" när du vill och hur ofta du vill.

Kramar i massor Mamma