torsdag 23 juli 2009

Coldplay!

Jag är jätte glad för jag har köpt 2 nya Coldplay skivor!!! Wiee!! Och inte bara att dom är bra, hela bandet är med i Make Trade Fair, en organisation som kämpar för rättvisare handelsvillkor, vilket gör dom ändå bättre!! :D Sångaren brukar uppträda med deras symbol, ett likamed tecken, på handen och på sidan av pianot under spelningar och musikvideor.
Det var albumen "A rush of blood to the head"
Och "Parachutes"
Här är Don´t panic från Parachutes. Min favo låt. ^^

Mee want!!!

Alltså wow! Den här tröjan är helt otrolig underbar! Jag älskar trycket, inte för att jag är särskilt kristlig men den är vacker ändå..

torsdag 16 juli 2009

Prerafaeliterna

Någon som vet var målningarna från prerafaeliterna har tagit vägen efter att de vart på Nationalmuseét i Stockholm? Vill jätte gärna se dom igen, för det var bara en tillfällig utställning där... Vi fick en jätte intressant visning men bara på några tavlor och mina kompisar är väl inte så intresserade så vi gick direkt efter. Tyvärr.John Everett Millais, Isabella. Olja på duk. Foto: National Museums Liverpool. Lady Lever Art Gallery.

onsdag 15 juli 2009

B´s skiva...

Rippade över B´s skiva idag. Taylor Swift-Fearless. Den är jätte bra! Det var inte därför jag köpte den i födelsedags present åt B, utan för att hon också tycker den är bra. :D


tisdag 7 juli 2009

Staket

Jahapp, nu var staketet färdigt då! Nicke snickra och jag oljade allt två gånger. Inte kul kan jag bara säga. Fast "grind delen" har jag inte oljat, och jag vet inte ens om den är oljad, isåfall får jag väl göra det... Den såg oljad ut iaf... Jaja, här kommer några bilder på det fast inga på grinden för den har jag inte hunnit fota än. Men har ni tur så kommer det snart! :)Det här är då den delen närmast vägen och när jag tog kort på den så hade vi inte ens börjat göra delen vid grusgången och på andra sidan grusgången upptäckte jag nu...